Meni Zapri

SIMPLE LEVELER – Brezžični nivelirni sistem za vozila / Wireless Vehicle Leveling System

Trailer leveler Camper leveler RV Simple Leveler

SIMPLE LEVELER - brezžični nivelirni sistem za vozila / Wireless Camper Leveling System

SIMPLE LEVELER je brezžični sistem za niveliranje vozil, ki vam natančno sporoči koliko in kje je potrebno vozilo podložiti, da bo vodoravno. Brezžično se poveže z vašim pametnim telefonom ali tablico, kjer aplikacija, ki je enostavna za uporabo, prikaže vse potrebne informacije.

SIMPLE LEVELER je zasnovan za vozna in vlečna vozila. Uporabljate ga lahko že med samim iskanjem lokacije za parkiranje. Tako boste že v začetku našli najprimernejšo lokacijo. Naprava vam prihrani tako čas, kot tudi ves stres med parkiranjem.

SIMPLE LEVELER je priporočen za uporabo v kateremkoli avtodomu (RV), kontejnerjih, prikolicah vseh vrst… Npr. bivalne prikolice, prikolice za prevoz živali, medicinska vozila, kamioni za živila…
Poenostavite si postavitev oz. nastavitev vozila, prihranite čas, zmanjšajte stres in povečajte varnost s SIMPLE LEVELERjem.

APLIKACIJA je na voljo v več jezikih: SLOVENŠČINA , ANGLEŠČINA , NEMŠČINA , ŠPANŠČINA , FRANCOŠČINA , ITALIJANŠČINA , HRVAŠČINA.

Simple Leveler - Camper Leveler Trailer Leveler
Simple Leveler - Camper Leveler Trailer Leveler
Simple Leveler - Camper Leveler Trailer Leveler
Simple Leveler - Camper Leveler Trailer Leveler
Simple Leveler - Camper Leveler Trailer Leveler
Simple Leveler - Camper Leveler Trailer Leveler
Simple Leveler - Camper Leveler Trailer Leveler
Simple Leveler - Camper Leveler Trailer Leveler
Simple Leveler - Camper Leveler Trailer Leveler

O SIMPLE LEVELERju:

 • ON/OFF stikalo omogoča popoln nadzor nad življenjsko dobo baterije (različica na baterijsko napajanje), avtomatsko varčevanje z energijo
 • Izredno enostavna namestitev in uporaba
 • Drastično zmanjša čas nastavitve vozila
 • Tako za 3-, 4-, 6-kolesna in brezkolesna vozila / prikolice / kontejnerje
 • Uporaben že med samim dovozom na lokacijo
 • Natančnost računanja na 0.01 stopinje
 • Izdelan v mikro podjetju, ki se hitro odzove na vprašanja in želje uporabnikov
 • Hitra in avtomatska povezava med aplikacijo in napravo SIMPLE LEVELER
 • Minimalno konfiguriranje
 • Enostaven in intuitiven 2D in 3D prikaz podatkov
 • Možnost posodabljanja programa na SIMPLE LEVELERju – enostavno dodajanje dodatne funkcionalnosti in preprosto posodabljanje
 • Možnost izbire več uporabniških jezikov, kot so npr. slovenščina, angleščina, nemščina, španščina, francoščina…

SIMPLE LEVELER zaženite že ob prihodu na željeno lokacijo. Aplikacija vam bo pokazala natančne podatke o tem, kako vodoravno je izbrano mesto. Če bi izbrano mesto zahtevalo preveč podložnih blokov za izravnavo ali pa vaše dvigalke nebi dosegle tal, enostavno nadaljujte in ponovno poizkusite na drugem mestu.

SIMPLE LEVELER aplikacija vam pride prav na vsakem koraku! Tudi kadar ste v tujini! V samem programu imate na voljo tudi povezavo na wikipedijo, kjer si lahko pogledate hitrostne omejitve po posameznih državah. Na voljo imate tudi priročno check listo za pripravo vozila oz. avtodoma na zimovanje, pripravo avtodoma na zimski izlet, pripravo avtodoma na poletni izlet ali potovanje… Stranke pa najbolj razveseli prisotnost kompasa in izračun časa sončnega vzhoda in zahoda, kar pomaga pri izbiri idealne lokacije za postavitev – lažje boste ocenili lego opoldanskega sonca! Možnosti za razširitve je še veliko! Ideje in nasveti so vsekakor dobrodošli!

Simple Leveler - Camper Leveler Trailer Leveler RV leveling

SIMPLE LEVELER je zasnovan z namenom natančnosti in enostavnosti uporabe. Pri izdelavi smo uporabili kvalitetno strojno opremo: hitri dvojedrni 32-bitni ARM procesor in 3-osni digitalni merilnik pospeškov. Aplikacija na vašem mobilnem telefonu ali tablici se bo sama povezala preko Bluetootha s SIMPLE LEVELERjem in z enim dotikom boste že lahko dostopali do podatkov, ki so prikazani na enostaven in intuitiven način.
SIMPLE LEVELER in aplikacija na mobilni napravi se povežeta sama avtomatsko, tako da vam ni potrebno ročno seznanjati naprav!

Minimalno konfiguriranje je velika prednost SIMPLE LEVELERja. Vse kar potrebujete pri avtodomu je izmeriti razdaljo med sprednjo in zadnjo osjo, ter razdaljo med levim in desnim kolesom. Pri tro-osnih vozilih pa medkolesno razdaljo na zadnji osi in pa razdaljo od te osi do sprednjega kolesa. Vrednost vnesete enkrat, aplikacija pa si jo bo zapomnila.
SIMPLE LEVELER omogoča posodabljanje programske opreme procesorja. Posodobitve omogočajo enostavno dodajanje nove funkcionalnosti in izboljšav. Posodobitev poteka preko same aplikacije na mobilni napravi. Aplikacija na vašo željo preveri za posodobitve, jih prenese preko WIFI ali mobilnih podatkov na mobilno napravo, od tu pa preko Bluetootha na SIMPLE LEVELER. Podatki so šifrirani za vsako napravo posebej.

V kolikor iščete pogosta vprašanja in odgovore nanje, si preberite tukaj – POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI.

V kolikor imate težave si oglejte STRAN O ODPRAVLJANJU TEŽAV.

Navodila za uporabo so tukaj.

V kolikor iščete MOBILNO APLIKACIJO ZA ANDROID kliknite tukaj.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

ROJO.si
X