Meni Zapri

SIMPLE LEVELER odpravljanje težav / troubleshooting

SIMPLE LEVELER odpravljanje težav / troubleshooting

V kolikor ste SIMPLE LEVELER kupili v prosti prodaji, kliknite LEVI gumb.
V kolikor ste aparat kupili skupaj z avtodomom, prikolico oz. je bil le-ta tovarniško vgrajen kliknite DESNI gumb.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

APARAT IZ PROSTE PRODAJE

 1. Preverite ali ni z aparatom povezana druga naprava. SIMPLE LEVELER omogoča le eno Bluetooth Low Energy (BLE) povezavo naenkrat.
 2. Vstavite polno oz. novo baterijo in preverite ali je aparat vključen.
 3. Preverite, da niste predaleč stran od aparata (>10 metrov oz. >30 čevljev).
 4. Preverite ali je aplikacija vklopila bluetooth. Na novejših verzijah Androida bluetooth za delovanje zahteva tudi vklopljeno lokacijo. Preverite če je vklopljena lokacija. Potreben je “fine course” način na Androidu, ki pa ga onemogoči vklop “Varčevanja z baterijo” in s tem tudi bluetooth. Izključite varčevanje z baterijo.
 5. Bluetooth Low Energy oz. BLE deluje preko radijskih valov. Ob tem lahko prihaja do motenj. Le-te odpravite tako, da izklopite ostale bluetooth naprave v okolici. Signal slabi z razdaljo. Zelo ga oslabi tudi npr. stena iz kovinskega materiala. Preverite oddaljenost od aparata.
 6. V kolikor zgoraj omenjeno ni pomagalo, vam svetujemo, da odinstalirate aplikacijo z mobilne naprave. Mobilno napravo resetirajte. Ponovno namestite aplikacijo. Aplikaciji dajte vsa pooblastila, ki jih zahteva od vas.
 7. Če vse zgoraj ne pomaga, nas kontaktirajte na
 1. V kolikor po uporabi pozabite izključiti SIMPLE LEVELER, le-ta v primeru daljšega mirovanja preide v način spanja. V tem načinu se z napravo ne boste mogli povezati.
 2. SIMPLE LEVELER izključite in ga ponovno vključite.
 3. Zamenjajte baterijo.
 1. SIMPLE LEVELER je lahko naenkrat povezan le z eno napravo. Če se želite nanj povezati z drugim mobilnim aparatom, prekinite povezavo s prvim, tako da aplikacijo zaprete. Druga aplikacija sama vzpostavi povezavo.
 1. SIMPLE LEVELER mora biti nameščen na trdo podlago. Namestitev na peno ali preko pene, na zavese, tepih, krpo in podobno ni ustrezna. Preverite podlago.
 2. Preverite stanje baterije. Po potrebi jo zamenjajte.
 3. Problem je lahko tudi v kalibraciji. Ponovno kalibrirajte SIMPLE LEVELER.
 4. V kolikor zgornje ne reši problema, nas kontaktirajte na

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

APARAT KUPLJEN SKUPAJ Z VOZILOM OZ. TOVARNIŠKO VGRAJEN SIMPLE LEVELER

Prosimo kontaktirajte podporo strankam, kjer vam bomo svetovali in pomagali pri sami instalaciji kot tudi pri odpravi morebitnih težav ob uporabi:

ROJO.si
X