Meni Zapri

HLADILNIŠKA OPORA HRANE / REFRIGERATOR FOOD HOLDER

hladilniška opora

Hladilniška opora hrane / Refrigerator food holder

Hladilniška opora, angleško refrigerator food holder, služi kot opora hrani v hladilniku, da se ne prevrne. Opora je uporabna pri nestabilni embalaži ali v avtodomih in v prikolicah tako med vožnjo, kot tudi med mirovanjem.

Hladilniška opora je sestavljena iz treh plastičnih delov in dveh kovinskih delov. Plastične sestavljajo zgornji del, spodnji del ter pokrov vijaka na zgornji strani. Kovinska dela pa sta vijak in matica. Slednja je nameščena v spodnjem plastičnem delu, vijak pa je na vrhu pokrit s plastičnim pokrovom in skozi rešeto hladilnika povezuje vse tri plastične dele med seboj.

Hladilniška opora / refrigerator holder
Sestavni deli.
Hladilniška opora / refrigerator holder
Sestavljen komplet
Hladilniška opora / refrigerator holder
Primer uporabe podpornika hrane za hladilnik avtodoma ali prikolico.
Hladilniška opora / refrigerator holder
Primer uporabe podpornika hrane za hladilnik avtodoma ali prikolico.

Material: PLA, biorazgradljiva plastika, primerna za embalažo hrane, tudi medicinskih implantatov. Več o PLA lahko preberete na Wikipedii. PLA ima širok temperaturni razpon uporabe. Za naš izdelek garantiramo obstojnost med 0 in 80°C. Vijak in matica sta iz pocinkane kovine, kar omogoča dolgo življensko dobo.


Hladilniška opora hrane (refrigerator food holder) je narejena s postopkom 3D tiskanja, kar je nanašanje tankih niti pri visoki temperaturi ene na drugo pod pritiskom, tako da se spojijo med sabo. Končni izdelek tako lahko vsebuje kakšno nit na površini ali oster rob. Nit lahko odtrgate ali odrežete. Oster rob pa lahko zgladite tako, da ga nekolikokrat potegnete z ostrim nožem in ga zgladite. Izdelek ni primeren za male otroke, za igranje in/ali uživanje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

ROJO.si
%d bloggers like this: