Meni Zapri

UVODNA STRAN

Prisrčno pozdravljeni na straneh podjetja ROJO!

Na naših straneh vam ponujamo izbrane izdelke, ki izpolnjujejo še tako nenavadne želje naših Uporabnikov. Že od leta 1984 se ukvarjamo z raziskavami specifičnih želja in problemov, ki mnogokrat vodijo do inovacij ter razvoja zanimivih in uporabnih tehničnih rešitev. Nekaj teh rešitev je uporabnih za širše množice in vam jih ponosno predstavljamo na teh straneh!
Za vzpodbujanje radovednosti in razvoja miselnih sposobnosti pa ponujamo tudi posamezne komponente. V kolikor določenega izdelka ali rešitve zanimivega problema pri nas ne boste našli, vendar bi ga želeli imeti, nam pišite in vam bomo poizkusili pomagati!

Smo proizvajalec naprave Simple Leveler (naprave za niveliranje avtodomov in prikolic / angleško: camper leveling system, motorhome leveling system, trailer leveling system, RV leveling system).
Smo proizvajalec nagrajene naprave UroFlow ROJO (kit naprave za uroflowmetrijo, naprave za merjenje moči curka urina / angleško: uroflowmetry system, uroflowmetry test, uroflowmetry device).

Zbudite raziskovalno žilico v vas ali vašem otroku!

…preglejte naše strani, izberite izdelek in si olajšajte življenje.

Inovacije, raziskave in razvoj od leta 1984!

S spoštovanjem,
Vesna Arcet Rodič

ROJO.si
X